söndag, mars 23

Energi

Klockan är snart tolv, jag är redo för avfärd och humöret på topp. Trots rådande omständigheter, helgmorgon, mitt mardrömsscenario.
Hurra för mig!
Har klätt på mig långkalsonger, två tjocka tröjor och raggsockor! Här ska inte frysas. Ska ut och köpa mig ett nytt paraply också.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Go Sandra!

Anonym sa...

Haha. Sverige är också kallt, så sörj ej.

Anonym sa...

Kul att det börjar låta lite mer positivt

Kram Mamma

Anonym sa...

Hurra för dig! Här är det jättetrist, grått och snö, kallt och halt, riktig bokläsardag i sängen. Har du varit och sett det stora chokladägget på Selfridges ?Det är väl nåt för dej!!

trapid sa...

Way to go! Hemma är allt bra. Men tråkigt att lämna solsken och blommande träd-Tyskland för att komma hem till snöslask-Sverige. Var uppe på skolan idag för att uttnytja gratisrådgivande Thomas Roos. Snacka om nostalgi! Hann även in en kortis på elevrådsrummet med Petter. Wow säger jag bara. Minnena bara vällde över mig. Och det ser EXAKT likadant ut. Vissa papper och pennor och gamla chilitidningar ligger nog på exakt samma ställe som vi lämnade dem på... Till saken: Har du mail eller mobilnummer till Robert (Larsson) (tror jag iallafall att han heter)? Skulle vilja ha tag på honom. Puss och kram från Kajsa

trapid sa...

Hej du! Kom på en grej till. Haha. Jag pratade med en kompis igår som letar boende i London till hösten. Gav henne din bloggadress och sa att hon kunde kontekta dig. Behöver ni nytt tillskott i er lägenhet efter sommaren? Tänkte att det kanske var bra att berätta detta utifall att hon hör av sig... Ebba heter hon, -89:a, kommer från Mariefred/Bryssel. Så att du inte blir jätteförvånad, menar jag. Allt bra annars? Kramar