måndag, september 15

A little nightmare music

Igår blev de LTU-studenter som ville bjudna på föreställning, middag och mingel på Kulturens Hus i Luleå. Allt anordnat och bekostat av Vattenfall. Klockan fyra var vi där och möttes av ca 200 andra studenter. Vi fick sätta oss till bords och bjöds på rostbiff och sallad samtidigt som utvalda personer från Vattenfall presenterade sig och sin verksamhet. (Fakta: På scenen fanns fem personer, varav en var kvinna och två hette Gunnar. Slutsats: På vattenfall arbetar 20% kvinnor och 40% Gunnar. Fler på Vattenfall heter Gunnar än vad det finns kvinnor.)
Mycket trevligt arrangemang. Klockan sex började föreställningen, A little nightmare music med Igudesman & Joo. En violonist och en pianist som var helt otroligt roliga och drev med den klassiska genren. Om ni får chansen, gå och se dem. Vi skrattade konstant samtidigt som musikerna var sanslöst skickliga.

Kvällen slutade med en promenad och plugg till andra sidan midnatt. Börjar idag inte förrän klockan ett, men mitt schema är ändå späckat även på förmiddagen.

1 kommentar:

Anonym sa...

I vår närhet bor 2 som heter Gunnar, den ena har jobbat på Vattenfall och den andra är en katt, jag känner inte till om han jobbat på Vattenfall i sitt tidigare liv.
Leif har i sin ungdom jobbat på Vattenfall, men slutade då han inte bar namnet Gunnar.