onsdag, juli 4

Mission Impossible

Dagarna går ganska fort när man jobbar. Tråkigt bara att jag inte är hemma och kan socialisera mig lite.

Igår åkte jag och handlade med Anneli, gjorde paj åt mig själv, hoppas den är god för nu har jag paj för massor av luncher. Sen var jag faktiskt ute och sprang en sväng! En väldigt kort sväng, men fortfarande sprang!

Har alldeles nyligen varit ute på ett mycket farofyllt, dramatiskt och important uppdrag med livet som insats. Jag skulle finna Viveka för att överlämna mitt kontonummer.
De förarlösa truckarna var blodtörstigare än vanligt, man vet aldrig när det får för sig att anfalla.
Men när man väl tagit sig förbi dem återstår bara problemet att hitta. Snacket går om arbetare som försökt hitta till kontoret men som aldrig kommit tillbaka..
Lyckligtvis slutade uppdraget lyckligt, jag gick bara fel en gång, och då hamnade jag i en lasthall, en hårsmån från en omedelbar död på grund av påkörning av en stor, gul truck.

Som ni märker, livet på Systemair i Skinnskatteberg är inte helt riskfritt.

Ikväll vankas kalas i Godkärra.

Måste tipsa om en sjukt rolig sida som jag surfade runt på igår. (Observera, jag har inget att göra, för det kommer inga ordrar. Jag smiter inte från något jobb!)
http://www.avigsidan.com/
Ska även försöka lägga in den i spalten här på högersidan.
Jag bubblade av undertryckt skratt hela dagen. Enjoy!

Skriv lite kommentarer, please.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en mycket tuff arbetsplats att vara på. Tur att det inte är så farligt på coop. Där behöver man bara akta sig för de arga kunderna och pantmaskinerna. Jag funderar på att skicka upp en riktig överlevnadsexpert, Olof Krantz, till dig men jag tror att du klarar dig så jag skickar honom till coop istället där han kan försöka besegra de onda pantmaskinerna.

MVH
Samuel

Unknown sa...

Jag vill också bråka med förarlösa truckar!
Pantmaskiner är rena barnleken jämfört med truckar.
Jag minns en gång i Kambodja när jag fick ta hand om en handfull pantmaskiner, tog 7 minuter och 42 sekunder däremot tog truckarna i Amsterdam säkert 20 minuter.
Olle > Truckar > Sandra > Pantmaskiner > Samuel.