måndag, juli 23

Fool to remain sane

Min sista vecka i Sverige på ett tag har varit hektisk. Mycket att packa, många att träffa, tusen saker i huvudet. Tänkte göra att försök att sammanfatta allting i ord och bilder.



Grebbestad förra helgen var underbart, trots halvtaskigt väder. Vi fick en del bad och en hel del skoj! Oförglömligt.
Vi myste i husvagnen, aktade oss för avgrunden, besteg berg, fick en skymt av Götheborg och familjeduschade.



En kväll med familjen i en mörk biosalong är aldrig fel, Harry Potter stod på programmet. Många bra skådespelare, men lite väl simpelt, tycker jag,




Lyckades klämma in en fika med Kajsa och vi utbytte resfeber- och packningsångesttankar. Härligt att träffa dig igen! Om hennes äventyr i Tyskland kan vi läsa på Kajsas blogg som ligger i högermargginalen.


I fredags brummade Robert förbi och vi fick äntligen chansen att flyga iväg på hans motorcykel! Wooaaaa!




Helgens Sto-championat mynnade ut i fest på lördagskvällen. Jag, Anna, Olle och Robert drog till ett fullt Stadt för att fira min sista lördag i Sverige. Vildaste kvällen på länge!


Veckan avslutades med The Ark på Läckö slott med stjärnorna. Fantastiskt! Ola Salo är verkligen en showare och en riktig drama-queen!






Nu återstår bara tt packa det sista, bli lite nervös, och inatt åker vi till Göteborg, varifrån flyget går imorgon klockan 0645. Om exakt ett dygn anländer jag till Birmingham!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till!!!
Jag kommer att sakna dig galet mycket. Tur att vi lever i ett modernt samhälle med telefon, internet och fungerande brevlådor.
Break a leg. Som man säger på utrikiska.

Anonym sa...

Kommer att sakna dig hemskt mycket Sandra. Sista tiden med dig har varit underbar, hur har vi hunnit med allt? Nå ja lycka till på ditt äventyr, vi kommer snart och hälsar på!

Robert

Anonym sa...

Ha det så roligt där nere =) lev livet!!
du får höra av dig lite då och då så vi vet att du lever ;)

live your life cause it's now or never!

Unknown sa...

Enjoy!

Anonym sa...

Hoppas att resan går bra och sådär.
Och självklart att vi hörs när du är där i utlandet! :D. För de har väl internet där med ....? ;P