måndag, juli 9

Shopoholic


Åh!
Äntligen!
Bloggen har krånglat hela dagen, jag har inte kommit in!

Förrän nu..

Tråkig dag idag, inget att göra. Inte min dag idag.
Det började med att det regnade när jag cyklade till jobbet. Först var det inte så farligt, så jag fortsatte cykla, men det blev värre och värre.. I mina nya skor!
Tillslut kom jag fram, helt genomblöt, och då var dörren stängd och låst. Det finns en kortläsare brevid dörren, men jag har inte fått något kort.. Jag knackade och plingade på en liten plingklocka, men ingen kom och öppnade.
Så jag fick börja traska runt byggnaden (den är stor!) i regnet, i mina nya skor. Till slut kom jag fram till en öppen dörr och började leta reda på mitt kontor.
Kom nästan först idag igen. Då visade det sig att det var något fel på dörren. Den gick helt enkelt inte upp. Konstigt fel på en dörr, det är liksom hela funktionen med dörren, att den ska öppnas lite då och då.

Var ute och shoppade igår med Olle. Han tror att han är dålig shoppare, men tydligen inte då jag skulle köpa ett par skor fast kom hem med tre!
Ett par riktigt kontorschica skor, som jag har idag! Och ett par höga, gula festskor som jag tänkte inviga till helgen. Och ett par rosa, fina skor.
Jag tror att du kan bli en riktig shopoholic, Olle, med lite övning, bara!

Längtar till helgen. Jag får uppdaterade planeringar hela tiden i mejlen. Tror nog att det ska bli bra. Bara det inte regnar. Men om det gör det, så ska jag låtsas som om det regnar och inte låtsas om regnet. :P

Tänkte kanske åka och hälsa på moster idag. Om hon är hemma.

Ska förhoppningsvis boka flygbiljetter imorgon. Jag både längtar jättemycket tills jag åker och vill bara skjuta på det. Fast mest så längtar jag. Det ska verkligen bli spännande. Men tråkigt att lämna allt här hemma.
Hoppas jag får tid att skriva i bloggen där med.

Dagens "www.tjuvlyssnat.se" (finns som länk till höger)

Kasino Cosmopol, Stockholm

En man ~30 kommer fram till baren där bartendern ~20 står.
Man: Hej, En Whiterussian, alkoholfri.
Bartendern: Du vill alltså ha ett glas mjölk?
Man: Precis.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag får helt enkelt träna på shoppandet mer. Mat räknas inte som shopping, eller hur?

Om det regnar går vi ut och blöter ner oss! Embrace teh rain!

Anonym sa...

måste verkligen försöka fixa att ses innan du åker till englandet!